Betaalmethoden
Bij BBQtime.nl kun je op allerlei verschillende manieren betalen. In onze webshop kun je direct betalen met iDEAL, Bancontact, Giropay, Sofort, Apple Pay, Google Wallet of bankoverschrijving. Of betaal gemakkelijk achteraf met Klarna, IN3, Visa, Mastercard, PayPal of American Express. Betaal veilig en met een methode die bij jou past.
Problemen met bestellen of betalen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je verder!
Betaalmethode |
| Regio's |
| Voorwaarden |
Nederland | Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen met de mobiel bankieren app of internetbankier omgeving van je eigen bank. | |||
Alle regio's | Als je kiest voor bankoverschrijving dien je handmatig het aankoopbedrag over te maken. Door de extra administratie kan de verzending iets langer op zich laten wachten. | |||
België | Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen met de mobiel bankieren app of internetbankier omgeving van je eigen bank. | |||
Duitsland, Oostenrijk | Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen met de mobiel bankieren app of internetbankier omgeving van je eigen bank. | |||
Alle Regio's | Betaal vanuit verschillende landen via je eigen vertrouwde bankomgeving. | |||
Alle Regio's | Betaal je met Mastercard of Visa? Dan zijn je aankopen automatisch en kosteloos verzekerd. | |||
Alle Regio's | Reken extra snel af met Apple Pay in Safari op je iPhone, iPad of Mac. | |||
Alle Regio's | Reken extra snel af met Google Wallet in Chrome op Android toestel of Chromebook. | |||
Alle Regio's | Betaal tot 30 dagen achteraf of verspreid over 60 dagen in drie rentevrije termijnen. Transactiekosten voor Klarna zijn € 1,95. | |||
Nederland | Betaal je aankoop in drie termijnen tegen 0% rente. Minimale orderwaarde is €50,-. Let op, bij het plaatsen van je bestelling betaal je gelijk het eerste termijn. | |||
Alle Regio's | Betaal met je Maestro Debit- of Creditcard. | |||
Alle Regio's | Betaal met je internationale AMEX Creditcard. | |||
Alle Regio's | Snel en veilig online betalen met je PayPal rekening. |