Retourneren

Retour sturen van een product

Wanneer mag u een product terugsturen?

  • Binnen 14 dagen na levering
  • Als u niet tevreden bent (om wat voor reden dan ook)

Binnen 14 dagen

We geven u 14 dagen retourrecht op al onze producten. U mag het binnen die 14 dagen aan ons retourneren als u niet tevreden bent. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, bent u aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen. Laat u binnen 5 werkdagen weten dat u van de koop afziet dan heeft u na deze mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Blijkt bij binnenkomst van de bestelling dat u verkeerde producten heeft besteld? De doos is door u opengemaakt en de binnenverpakking is nog wel ongeopend? Ja, u mag dit product retourneren. Maakt u ook de binnenverpakking open en gaat u de producten daadwerkelijk testen, dan is de doos ‘gebruikt’ en behouden wij ons het recht voor de producten te weigeren voor retour. Omdat onze producten in aanraking komen met levensmiddelen kunnen wij de hygiene van geopende verpakkingen niet waarborgen. U zult het product daarom moeten behouden. Wilt u toch graag van te voren weten hoe het product er uit ziet? Kom dan gerust op afspraak eens langs.

Hoe werkt retourneren?

Om te beginnen verzoeken we u om het contact met ons op te nemen en de situatie te beschrijven. U dient het product in de orginele verpakking terug te sturen. In sommige gevallen kunt u het product ook omruilen bij de vervoerder als deze u een nieuw product komt bezorgen. We laten het u weten als dat mogelijk is. De retourkosten zijn helaas voor uw eigen rekening.

Aankoopbedrag terugstorten

Zodra wij de producten hebben ontvangen in ons eigen magazijn worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of de inhoud nog correct is verpakt en de dozen onbeschreven zijn. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retour worden de goederen geaccepteerd en zal onze administratie uiterlijk binnen 14 dagen de gelden van de producten aan u terug storten.

0