Stubb's Legendary Bar-B-Q begon allemaal in 1968 toen C.B. Stubblefield, "Stubb," zijn eerste restaurant in Lubbock, Texas begon. In de loop van zijn leven heeft Stubb de kunst van barbecue eigen gemaakt, zo ook het maken van de sauzen, marinades en rubs die vandaag de dag het legendarische Texas-aroma overal in huis brengen. Stubb stond erop om Toon meer
Stubb's Legendary Bar-B-Q begon allemaal in 1968 toen C.B. Stubblefield, "Stubb," zijn eerste restaurant in Lubbock, Texas begon.
In de loop van zijn leven heeft Stubb de kunst van barbecue eigen gemaakt, zo ook het maken van de sauzen, marinades en rubs die vandaag de dag het legendarische Texas-aroma overal in huis brengen.
Stubb stond erop om de beste barbecue te maken, en hij wist dat de enige manier om dat te doen, niets meer was dan gebruik te maken van kwaliteitsingrediënten. Daarom zijn Stubb's sausen, marinades en rubs gemaakt met kwaliteits- en glutenvrije ingrediënten. En bevat het geen maïs siroop met een hoge fructose gehalte.