Klantenservice
0

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: +31 850494727

Smokey Olive Wood

Veel visrestaurants hebben in Málaga aan het strand een bootje gevuld met zand met daarop brandend en rokend wortelhout van de olijfboom. Deze bootjes fungeren als barbecues en worden gebruikt voor de zo genoemde espetos de sardinas (gegrilde sardines) in de welbekende chiringuitos (buiten restaurantjes op het strand). De espetero is de kok Toon meer

Merken

Prijs

-
11 Producten
Smokey Olive Wood Steeneik chunks Nº5 1,5 kg
Opruiming

Smokey Olive Wood Steeneik chunks Nº5 1,5 kg

Iedereen kent de Iberico varkens uit Spanje. Deze grazen in de bossen en op het menu staan hoofdzakelijk eikels van, je raad het al, de steeneik!

Op voorraad
14,90
Smokey Olive Wood Olijf Rookchips Nº3 1700 ml
Opruiming

Smokey Olive Wood Olijf Rookchips Nº3 1700 ml

Afkomstig van geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. Sterke rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne smaak van de rook van olijfhout. Korrelgrootte: 2 tot 3 cm.

Op voorraad
10,49
Smokey Olive Wood Citroen Rookchips Nº3 1700 ml
Opruiming

Smokey Olive Wood Citroen Rookchips Nº3 1700 ml

Kleine Citroenhout chips van speciaal uitgezocht Citroenhout. Geeft aan uw te roken levensmiddelen een fruitige en frisse smaak. De maat van de snippers is 2 tot 3 cm.

Op voorraad
10,49
Smokey Olive Wood Steeneik Rookchips Nº3 500 ml
Opruiming

Smokey Olive Wood Steeneik Rookchips Nº3 500 ml

Afkomstig van geselecteerd natuurlijk hout van steeneik. Sterke rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van steeneik. Korrelgrootte: 2 tot 3 cm.

Op voorraad
4,49
Smokey Olive Wood Olijf chunks Nº5 1,5 kg
Opruiming

Smokey Olive Wood Olijf chunks Nº5 1,5 kg

Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Olijfhout wordt traditioneel door de Andalusische grillrestaurants aan het strand gebruikt om visgerechten te bereiden.

Op voorraad
14,90
Smokey Olive Wood Citroen chunks Nº5 1,5 kg
Opruiming

Smokey Olive Wood Citroen chunks Nº5 1,5 kg

Van de beste citroenbomen wordt rookhout gemaakt. Citroen geeft een fruitige en frisse smaak wat goed combineert met gevogelte, vis en varken.

Op voorraad
14,90
Smokey Olive Wood Steeneik Rookchips Nº3 1700 ml
Opruiming

Smokey Olive Wood Steeneik Rookchips Nº3 1700 ml

Afkomstig van geselecteerd natuurlijk hout van steeneik. Sterke rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van steeneik. Korrelgrootte: 2 tot 3 cm.

Op voorraad
10,49
Smokey Olive Wood Amandel Rookchips Nº3 1700 ml
Opruiming

Smokey Olive Wood Amandel Rookchips Nº3 1700 ml

Afkomstig van geselecteerd natuurlijk hout van amandelbomen. Sterke rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Korrelgrootte: 2 tot 3 cm.

Op voorraad
10,49
Smokey Olive Wood Amandel Rookchips Nº3 500 ml
Opruiming

Smokey Olive Wood Amandel Rookchips Nº3 500 ml

Afkomstig van geselecteerd natuurlijk hout van amandelbomen. Sterke rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Korrelgrootte: 2 tot 3 cm.

Op voorraad
4,49
Smokey Olive Wood Amandelhout chunks Nº5 1,5 kg
Opruiming

Smokey Olive Wood Amandelhout chunks Nº5 1,5 kg

Van alleen de beste en natuurlijke amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak.

Op voorraad
14,90
Smokey Olive Wood Sinaasappel Rookchips Nº3 1700 ml
Opruiming

Smokey Olive Wood Sinaasappel Rookchips Nº3 1700 ml

Kleine sinaasappel chips van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Geeft aan uw te roken levensmiddelen een fruitige en frisse smaak. De maat van de snippers is 2 tot 3 cm.

Op voorraad
10,49

Veel visrestaurants hebben in Málaga aan het strand een bootje gevuld met zand met daarop brandend en rokend wortelhout van de olijfboom. Deze bootjes fungeren als barbecues en worden gebruikt voor de zo genoemde espetos de sardinas (gegrilde sardines) in de welbekende chiringuitos (buiten restaurantjes op het strand). De espetero is de kok die de espetos de sardinas toebereid.

Naast dit gerecht worden op de met zand gevulde bootjes verschillende vissoorten en zeevruchten toebereid. De heerlijke geur van rokend olijfhout en de toebereide zeevruchten en vissoorten verbreidt zich tijdens etenstijd over de gehele promenade. De lichte rookgeur van olijfhout past niet alleen bij vis, maar is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld kip, varkensvlees of groente en zelfs fruit!

Het voordrogen van hout gebeurt met de zon, ook het verdere droogproces om het ideale eindproduct te produceren wordt bij Smokey Olive Wood volledig door zonnepanelen bewerkstelligd en niet zoals gebruikelijk in onze industrie via droogovens die draaien op houtsnippers, gas of stroom. Dit maakt de Smokey Olive Wood producten in veel opzichten een stuk duurzamer dan identieke producten.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking